White label

Met Oypo-PRO heb je de unieke mogelijkheid nabestellingen onder jouw eigen naam te leveren. De pakbonnen, enveloppen en de e-mailcorrespondentie worden voorzien van jouw (bedrijfs)naam en logo.

Pakbon
Aan de bovenkant van de pakbon kan een strook van 21x6 cm vrij worden ingevuld. De ruimte is vooral geschikt voor een eventueel bedrijfslogo en adresgegevens, maar je kunt de ruimte ook voor een aanbieding gebruiken of voor bijvoorbeeld logo’s van sponsoren.

Afzender etiket
Ook de ruimte op de envelop voor de afzender kun je naar eigen wens aanpassen. Hiervoor gebruiken we de achterkant van de pakbon. Behalve de bedrijfsnaam en het logo is hier ook ruimte beschikbaar voor extra tekst en beeld.

Aanleverspecificaties
De volgende bestanden hebben we nodig om bestellingen naar jouw huisstijl aan te kunnen passen:

 • afzender.jpg
  21x6 cm – 300dpi
  fullcolour
  marges volgens Photoshop-sjaboon download
 • pakbon.jpg
  21x6 cm – 300dpi
  fullcolor
  marges volgens Photoshop-sjaboon download
 • fsn-etiket.jpg
  4,45x2,86 cm 200dpi (=350 x 225 pixels)
  bitmap (dus alleen zwart en wit, geen grijstinten mogelijk)
  geen marges. download
 • logo.jpg
  Jouw logo. De resolutie van dit bestand is niet belangrijk, maar zorg ervoor dat het groot genoeg is voor een afdruk van ongeveer 5 cm. Dus, bij voorkeur minimaal ongeveer 1000 pixels in de lengte.

Houd bij het ontwerpen rekening met de volgende zaken:

 • Op afzender.jpg en fsn-etiket.jpg moet het volgende adres staan:
  Postbus 26, 5600 AA Eindhoven
  (alle gegevens achter elkaar op één regel)
 • De afbeeldingen mogen niet volledig dekkend worden gebruikt (bijv. Het hele blok van 21x6 een gekleurde achtergrond geven, is niet verstandig).

Uitzondering: fsn-etiket
In sommige gevallen worden bestellingen rechtstreeks vanuit het fotovaklab verzonden. Uiteraard onder jouw naam, maar in een iets vereenvoudigde lay-out. Dit is onder andere het geval bij spoedbestellingen (om de levertijd te verkorten) en bij grote bestellingen (om verzendkosten te besparen).
De pakbonnen worden in dat geval in grijstinten geprint. De afzenderetiketten worden afgedrukt door een printer die enkel zwart/wit kan afdrukken (dus geen grijstinten). Hiervoor is het beeldbestand fsn-etiket.jpg.
Je kunt de beeldbestanden ook door Oypo laten ontwerpen. Stuur daarvoor je logo in hoge resolutie naar support@oypo.nl.

E-mailadres voor vragen van afnemers (optie)
Standaard wordt als supportadres het e-mailadres support@oypo.nl aan afnemers doorgegeven. Hier kun je ook een eigen e-mailadres voor opgeven. Vragen van afnemers komen dan rechtstreeks bij jou terecht. Je kunt vragen dan zelf beantwoorden. Het is uiteraard geen probleem om vragen naar ons door te sturen als je het antwoord niet weet.

Kosten
De kosten voor de white labelmogelijkheid zijn eenmalig 75 euro (incl. BTW) instelkosten. Verder betaal je 0,10 euro (incl. BTW) per verzonden bestelling.

Aanvragen en activeren
Aanvragen is eenvoudig: stuur jouw beeldbestanden naar support@oypo.nl. Je ontvangt bericht zodra de instellingen gereed zijn. Vink tijdens het instellen van de webintegratie op je eigen site ook aan dat je gebruik maakt van white label. 
Vink dan bij het genereren van coderegels de optie ‘White label verzending’ aan en vul in het veld ‘ID van white label’ het ID in welke je van ons hebt ontvangen.