White label

Met OYPO-PRO heb je de mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam en logo te laten afdukken op de pakbon van de bestelling. Ook e-mailcorrespondentie wordt ondertekend met jouw bedrijfsnaam.

Voorwaarden

 • White label verzending is enkel mogelijk als je gebruik maakt van een OYPO-PRO abonnement.
 • Bestellingen zullen enkel als White label verzonden worden als klanten op je eigen website bestellen waarop je jouw OYPO webwinkel hebt geïntegreerd, óf als je klanten middels een code en wachtwoord inloggen op een fotomap.

Je eigen ontwerp

Je ontwerp zal op de pakbon worden afgedrukt.
Aan de bovenkant van de pakbon kan hiervoor een strook van 21x6 cm vrij worden gebruikt. De ruimte is vooral geschikt voor een eventueel bedrijfslogo en adresgegevens, maar je kunt de ruimte ook voor een aanbieding gebruiken of voor bijvoorbeeld logo’s van sponsoren.

Aanleverspecificaties
Het volgende bestand hebben we nodig om bestellingen naar jouw huisstijl aan te kunnen passen:

 • pakbon.jpg
  2480 x 709 pixels  (ofwel; 21x6 cm bij 300dpi)
  fullcolor
  marges volgens Photoshop-sjaboon: download

Houd bij het ontwerpen rekening met de volgende zaken:

 • De afbeelding mag niet volledig dekkend worden gebruikt (bijv. Het hele blok van 21x6 een gekleurde achtergrond geven, is niet verstandig).
 • Stuur het bestand naar ons in JPG formaat. (dus niet een PSD of PNG)

E-mailadres voor vragen van afnemers (optie)
Standaard wordt als supportadres het e-mailadres support@oypo.nl aan afnemers doorgegeven. Hier kun je ook een eigen e-mailadres voor opgeven. Vragen van afnemers komen dan rechtstreeks bij jou terecht. Je kunt vragen dan zelf beantwoorden. Het is uiteraard geen probleem om vragen naar ons door te sturen als je het antwoord niet weet.

Kosten
De kosten voor de white labelmogelijkheid beperken zich tot 0,10 euro (incl. BTW) per verzonden bestelling.

Aanvragen en activeren
Aanvragen is eenvoudig: stuur jouw beeldbestand naar support@oypo.nl. Je ontvangt bericht zodra de instellingen gereed zijn. Vink tijdens het instellen van de webintegratie op je eigen site ook aan dat je gebruik maakt van white label. 
Vink dan bij het genereren van coderegels de optie ‘White label verzending’ aan en vul in het veld ‘ID van white label’ het ID in welke je van ons hebt ontvangen.