Webshop voor schoolfotografie

De presentatie van de foto's is een belangrijk onderdeel van de schoolfotografie. Een goede presentatie zorgt immers voor meer verkoop. 

Via je eigen website

Voor schoolfotografie raden we aan Oypo te integreren op je eigen website. Ouders kunnen dan op jouw website hun inlogcode(s) en wachtwoord(en) invoeren en zo de foto's in een overzicht bekijken en bestellen. Veel producten worden getoond met een voorvertoning van het product met de gekozen foto erop, zodat de klant meteen een goed beeld krijgt van het product.
En dat alles in jouw eigen omgeving en dus in je eigen huisstijl. Dit is meteen de kans om ouders eventueel van je overige aanbod op de hoogte te stellen. 

Je hebt ook de mogelijkheid om white label in te stellen. We verzenden je bestelling dan ook onder jouw naam.

Voor een integratie van de shop in je eigen website is geen technische kennis nodig. Het is eenvoudig in te stellen. Als je een account hebt, leggen we in onze uitgebreide how-to pagina's precies uit hoe het werkt. 

Via Oypo.nl

Natuurlijk is het ook mogelijk voor de ouders om via oypo.nl te bestellen. Je verwijst de ouders dan naar Oypo waar ze in kunnen loggen om de foto's te bekijken en bestellen. 

 

Voor alle devices

Steeds meer ouders bestellen hun foto's via mobiel of tablet. Daarom is zowel de webintegratie als oypo.nl geheel geschikt voor bestellen via desktop, tablet of mobiel.